RentSanta.dk
  Forside Butikken Nyheder Kontakt    
RentSanta.dk & LejJulemanden.dk

Konceptet

RentSanta.dk blev startet i 2012, med en klar mission; at give danskerne den perfekte mulighed for at få kontakt til Julemanden, således at julen vil blive noget helt specielt og ganske mindeværdigt.Fordelen for Dig som kunde

Du har muligheden for at overaske og glæde hele din familie ved at få besøg af Julemanden, som deler julegaverne ud og får alle i den rette julestemning.Fordelen for Dig som Julemand

Julen er som bekendt en travl tid - særligt for Julemanden, hvorfor Du kan hjælpe ham med at sprede juleglæde og julehygge ude i de mange danske hjem. Via RentSanta.dk har Du muligheden for at blive booket til et besøg og derved gøre en forskel for børn i alle aldre. Derfor vil både vi og alle børnene i Danmark blive glade for, hvis også Du melder Dig som Julemand på RentSanta.dk.

Det eneste det kræver for at blive Julemand, er lysten til at give og glæde andre i denne skønne tid.
Vi hos RentSanta.dk står klar til at hjælpe med alt fra indkøb af kostume (hvis dette ikke allerede er på plads), til hjælp med fastsættelse af priser for besøg samt foderafgift mv.


Ønsker Du også at sprede denne juleglæde, send da en mail til
HoHoHo@RentSanta.dk med følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Post nr.
By
e-mail
Telefon nr.
Ønsket password

Vi vil herefter oprette din JulemandsProfil, og kontakte Dig for yderligere oplysninger.Brugen af RentSanta.dk

RentSanta.dk er platformen, hvor den enkelte danske familie eller virksomhed har mulighed for at få den perfekte kontakt til Julemanden. RentSanta.dk tager ikke ansvar eller stilling til hvordan de enkelte Julemænd på siden, udfører deres gerning som Julemand.

Selvfølgelig laver vi forskellige baggrundstjek, når en ny Julemand bliver oprettet hos RentSanta.dk, således vi sikre at de Julemænd, der bliver tilknyttet RentSanta.dk fremtræder som nogle pæne og ordentlige repræsentanter for den rigtige Julemand.

RentSanta.dk indgår derfor heller ikke i de enkelte Julemænds fastsættelse af priser, planlægning af besøgstider eller lignende - med det sagt, vil vi selvfølgelig altid gerne være behjælpelig med at finde den helt rigtige kontakt mellem Dig og din Julemand, hvis ikke man får svar fra den pågældende Julemand, man har skrevet til her på siden - blot skriv en mail til jul@RentSanta.dk hvis dette skulle være tilfældet.Firmaet bag

RentSanta.dk er en del af firmaet Boll Entertainment (Boll-E.dk), der leverer en bred vifte af ydelser til og for underholdningsbranchen.


 
RentSanta.dk & LejJulemanden.dk
Copyright © 2012-2024 Fakta om siden